Aşçı eleman çalıştığı yerde talihsiz bir kaza geçirir ve kolları yanar. Hastaneye gittiğinde bir süre boyunca kollarının sargıda kalması gerektiğini öğrenir. Hem işinden olan eleman hemde kişisel ihtiyaçlarını bile kendisi halledemiyordur. Durum böyle olunca esmer annesi onu işemeye götürerek oğlunun sikini tutması konusunda yardımda bulunuyor.
İçinde biraz piçlik olan eleman işedikten sonra sikini sıvazlatıyor ve ereksiyon olmaya başlıyor. Siki büyüdüğü için annesine beni ne olur bu şekilde bırakma diyerek acıtasyon yapmaya başlıyor. Elinden geleni yapmak isteyen kadın, oğlunun sikini sıvazlıyor fakat bir süre sonra kolu yorulunca yetmez mi diyerek oğluna soruyor.
Eleman boşalamadım daha anne birazda ağzına alır mısın dediğinde, annesi sırf kolu yorulduğu için ağzıyla devam ediyor. İpin ucu kaçtıktan sonra çocuğunu oturtarak üzerine çıkan olgun, kudretli siki içine alarak hoplamaya başlıyor. Büyük sikli oğlunun üzerinde inleyen anne, inanılmaz bir haz alarak onu boşaltıyor.
elemanın yerinde olmayı o kadar çok isterdim kiii
Olmaman için engel mi var
böyle milf buldukda bizmi sikmedik amk
Daha dün gece ayak üstü kapıcının karısını siktim yani ben bulabiliyorum da siz nasıl bulamıyorsunuz amk onu anlamadım
Yaw Şuraya İçine Boşalmış Vidio Lar Atın Ya