Karnım acıktığında salona giderek kız kardeşlerime de aç olup olmadıklarını soracaktım ki aralarında geçen bir konuşmaya kulak misafiri oldum. Aralarında sürekli seninki 3 dakika benim ki 1 dakika dayandı gibi şeyler konuşuyordu. Bu muhtemelen erkeklerin onlarla birliktelik yaşama süreleriydi fakat hiç bir şey duymamış gibi yanlarına giderek onlara ne konuda konuştuklarını sormak istedim.

Kız kardeşlerim ilk başta bunun kadınsal bir şey olduğunu dile getirerek söylemek istemeseler de daha sonra bana gerçekleri söylediler. Bu rakamları duyunca oldukça gülesim gelmişti çünkü ben 20 dakikadan aşağıda boşalmıyordum. Bunu onlara söylediğimde bana inanmadılar fakat aradan bir kaç gün geçince odama gelerek bunu test etmek istediklerini söyleyerek önümde soyundular.

Porno nasıldı?

Yorumlarınız onaylandıktan sonra görünecektir.

7 Comments

  • Yorumcu Şakir 3 sene ago

    Admin, üvey kardeşten gına geldi. Az altyazılı cheating şeyler at. Big Cock Bully at, Real Wife Stories at bir şeyler at.

  • Sex uzmani 3 sene ago

    Admin yeter üvey kardeş/anne/baba dan bıktım amk adam gibi şeyler at la az

  • Daha çok gelsin amk

  • creampie gelsin 3 sene ago

    creamoş şakire sokamos

  • Bilmiyor 3 sene ago

    Admin əsmər kara saçlı kızın ismi ney

  • Porno manyagi 3 sene ago

    Admin uvey kardes falan atma artik yasli amcayla genc citir kiz at cheating, tecavuz, buyuk gotlu buyuk memeli bir seyler at lutfennn

  • Sonsess/ks 1 sene ago

    en best pornocular devamı gelsin üvey kardeşe devammmmm