Karı koca geçimlerini sağlamak için insanların evine temizliğe gitmektedirler. Bugün ise işe gittikleri evin odasını temizlerken garip bir olay yaşanıyor. Zengin ev sahibi adam içeriye giriyor ve temizlikçi adamın karısına asılıyor. Adam bu duruma pek bir şey demese de içten içe öfkesinden kuduruyor. Kazanacağı parayı kaybetmemek için ses çıkarmadan kendini tutuyor. Karısının ev sahibi ile flört etmesinden rahatsız oluyor, kadın ise bu durumu sadece para kazanmak için yaptığını söylüyor. Kaşar karısının adamla oynaşması onu daha da deli ediyor. Tartışmanın ardından temizlikçi kadın başka bir odada temizliğine devam ediyor. Adam karısını kontrol etmeye devam ediyor ve onu uyarmasına rağmen flört etmeye devam ederken yakalıyor. Zengin adam ile eşinin arasında geçen çok fazla müstehcen şakadan sonra tekrardan eşiyle özel olarak konuşur ve bu daha da şiddetli bir şekilde tartışmalarına yol açar. Kocasının tavırlarından bıkan ve geleceğini düşünene kadın, zengin herifin kendisini becermesine izin vermeye karar verir hemde severek evlendiği kocasının önünde. Bu durumda aşkı ve sevgiyi bir kenara bırakan yollu kadın, parayı öncelikleri arasına koyup hayatını kurtarmaya çalışır.

Porno nasıldı?

Yorumlarınız onaylandıktan sonra görünecektir.

19 Comments

  • Yastiksikici67 1 sene ago

    Duygulandim bunda porno değil gerçek bir hayat var

  • 31ceken 1 sene ago

    Bu nasıl bir porno 31 çekerken bir yandan aldatılan adamın haline ağladım 🙁

  • Üzgün31ci 1 sene ago

    31 çektim ama hiç mutlu değilim amk. Karıyı dümdüz kaşar yapsaydınız ya bu kadar derin diyaloglara ne gerek vardı

  • Cheres 1 sene ago

    Porno mükemmel ama temizlikçi elemana o kadar çok üzüldüm ki sürekli sikim inip inip kalktı.

  • serdar 1 sene ago

    üzüldüm amk böyle videolar atma admin

    • Juan 1 sene ago

      Sen üzüldüysen başka bi videoya bak kardeşim Bence hdabla tarihinin gelmiş geçmiş en iyi pornolarından birisiydi.

  • amGurmesi31 1 sene ago

    çok gıcık oldum adama amk buldu*ğum yerde sikecem

  • Michael için saygı duruşu 1 sene ago

    Ulan böyle kaliteli yapımlar niye böyle konularda çıkıyor? Film izliyorum sandım, s2ş başlayınca 31 çektiğimi hatırladım.

  • KapitalistSikiş 1 sene ago

    Proletarya sınıfının kapital düzlemde nasıl becerildiğini gördük. İntikam olması açısından bir dahaki bölümde temizlikçi adamın, zengin adamı sikmesi gerekir. Kısacası yakarsa dünyayı, garipler yakar.

  • aq micheal a üzüldüm 1 sene ago

    la bu ne aq doğru düzgün bişey yapsaydınız üzüldüm izlerken amk

  • s2ş ust4d1 1 sene ago

    buruk 31 diye buna derim

  • Fukaralık 1 sene ago

    Ulan Fukaralık nasıl birşeysin ya adamın avradını elinden aldılar gözünün önünde gondiklediler 31 mi çekim Michael durumuna mu üzüliym anlamadım

  • Juan 1 sene ago

    Lütfen bu tarz gerçekçi ve kaliteli cuckold pornolar daha çok gelsin şimdiden teşekkürler..

  • Michael için bi dal sigara yaktım şimdi 31 çekmeye devam

  • üzgün31ci2 1 sene ago

    bune amına koyayım yarrağım videoyu izlerken üzüntüden indi amına koyayım döl peçetesi göz yaşım içinmiş

  • Heymit 1 sene ago

    Orospu karı ne diye temizlikçi oldun git götüntü versene

  • Samet 1 sene ago

    Agladım

  • dobloegzozusikwn 1 sene ago

    agladim amk

  • Yastiksikici667 1 sene ago

    kadının başka videosu varmı admin acayip bişey